fbpx

Vanaf 1 juni 2023 zijn de activiteiten van Nedap Beveiligingstechniek B.V. volledig overgenomen door Solid Systems B.V. De naam van Nedap Beveiligingstechniek is gewijzigd naar Solid Systems Retail Solutions. Zowel Solid Systems als Nedap Beveiligingstechniek hebben uitgebreide ervaring in de retailmarkt. Beide bedrijven hebben een breed klantbestand waar het hoogste product en serviceniveau centraal staat.

Mocht u vragen hebben over de nieuwe situatie, of aanvullende informatie wenst, kunt u contact opnemen via sales@solidsystems.nl of 088 234 0 234

ONZE SPECIALITEITEN:

 • EAS-oplossing

  Een traditionele RF gebaseerde EAS-setup alarmeert op actieve tags. Deze werkt in synergie met de geteste labels en deactivatoren om derving te voorkomen. Daarnaast komen de antennes met optionele extra functies zoals het tellen van klanten, metaaldetectie en advertentie panels. Alles is samengebracht in 1 antenne waardoor in- en uitgangen overzichtelijk blijven.

 • Smart Deactivator

  Deze slimme deactivator levert uitstekende prestaties, is eenvoudig te installeren en werkt zelfs in de meest veeleisende winkelomgeving. De unieke zoekmodus maakt het mogelijk een korte en krachtige deactiveringssalvo te verzenden als een actief RF-label wordt gedetecteerd, wat betekent dat er geen willekeurige bursts zijn en een sterke vermindering van elektromagnetische emissies.

 • Checkout Antenna

  De kassa-antenne is de eerste antenne in de foodretail die de alarmrespons verhoogt en tegelijk klant- en personeelsvriendelijkheid centraal stelt. De Checkout Antenna wordt geplaatst waar het betalingsproces plaatsvindt. Het kan worden gekoppeld of geïntegreerd aan een kassa. Winkeliers kunnen ervoor kiezen om het hoorbare alarm uit te zetten en om alleen met de knipperende LED lampjes te werken. De LED lampjes zijn discreet zichtbaar voor het personeel om gênante situaties te voorkomen met de klant.

 • Beveiligingslabels en -tags

  100% geteste radiofrequentie (RF) beveiligingslabels en -tags voor producten in alle soorten, maten en omstandigheden. Labels worden op drie parameters getest. De eerste parameter is uitlezing op het punt van validatie mogelijk maken door middenfrequentie. Ten tweede is de deactiveringsgevoeligheid van het label geanalyseerd om niet-deactivering te voorkomen en om ‘vroege deactivering’ te vermijden. Ten slotte is de labelkwaliteit gecontroleerd om er zeker van te zijn dat al labels van de hoogste kwaliteit zijn.

+31 088 234 0 234 – info@ssrs.eu

Groenekanseweg 24-A, 3737 AG Groenekan

© Copyright - Solid Systems