fbpx

Solid Systems Store Control maakt uw winkelketen beheersbaar door data te verzamelen van alle gebeurtenissen in de winkel. Het geeft inzicht in de gebeurtenissen waar u als manager actie op moet ondernemen. Dit helpt u om te doen waar u goed in bent: van bezoekers klanten maken.

Neem contact op met onze afdeling Sales voor nadere informatie. Mail naar: sales@solidsystemsgroup.eu of bel naar 088 234 0 234.

Beveiliging

Retailers worden geconfronteerd met ongewenste incidenten zoals agressie, bedreiging en overvallen, wat zowel voor bezoekers als personeel een negatieve ervaring oplevert. Bovendien bedragen de dervingskosten gemiddeld 1,4% van de totale omzet. Dit wordt veroorzaakt doordat diefstal vaak te laat wordt opgemerkt, en in sommige gevallen vindt er sweethearting plaats. Zonder proactieve detectie en aanpak van winkeldieven zullen deze kosten alleen maar stijgen.

Efficiëntie

Verborgen obstakels in de winkelervaring van de bezoekers zorgen ervoor dat verkoopkansen gemist worden. Dit kan voortkomen uit drukte bij de kassa, fysieke obstakels in het gangpad en gebrek aan data van het gedrag van bezoekers. Zonder deze gegevens wordt het moeilijk om een uitstekende klantenservice te bieden, wat noodzakelijk is om van bezoekers loyale klanten te maken.

Duurzaamheid

Winkels verspillen onnodig energie, vooral door inefficiënt gebruik van verlichting, apparaten en verwarming. Dit gebeurt vaak doordat bepaalde apparaten vergeten worden uit te schakelen of verkeerd worden ingesteld. Dit heeft een grote impact op het totale energieverbruik. Vanaf 2026 worden retailers met bepaalde kenmerken verplicht om EED-audits uit te voeren. Dit houdt in dat er een gedetailleerd overzicht van alle energiestromen binnen de keten moet worden opgesteld, samen met mogelijke besparingsmaatregelen en de verwachte effecten daarvan.

De oplossing voor beveiliging, efficiëntie en duurzaamheid

Vaak mist u als retailer data van gebeurtenissen in de winkel om de juiste actie te ondernemen. Filiaalmanagers kunnen simpelweg niet alles zien wat er in de winkel gebeurt. Daarnaast hebben ze last van onveilige situaties voor het personeel gecombineerd met een hoge derving van gemiddeld 1,4% door winkeldiefstal, verborgen obstakels in de winkelbeleving van bezoekers én onnodig hoge energiekosten.

Solid Systems Store Control heeft een oplossing voor drie onderwerpen: beveiliging, efficiëntie en duurzaamheid. Door verbindingen te maken met bestaande beveiligingsinstallaties kan er data verzameld worden over alles van wat er in de winkel gebeurt. Het resultaat? Inzicht in alle gebeurtenissen in uw winkels.

De verzamelde data zorgt voor directe en indirecte inzichten. Directe inzichten maken het mogelijk om meteen gericht actie te ondernemen op ongewenste situaties, zoals winkeldiefstal. Indirecte inzichten komen in de vorm van een rapportage om de winkel na verloop van tijd te optimaliseren. Denk hierbij aan het verbeteren van de looproutes of het anders inrichten van de winkelschappen om de klant nog beter te bedienen.

Solid Systems Store Control: de beheersbare winkel

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van beveiligingsinstallaties in de retail én sterke samenwerkingen met vaste partners in AI-video analyse software, PSIM-software, energiemonitoring en een slimme rapportagetool kunnen we samen met Store Control het verschil maken.

We weten wat er speelt op de winkelvloer en daarom zijn we met Store Control in staat om met oplossingen te komen die de retailer steeds meer inzicht geeft en voordeel biedt. Niet alleen qua veiligheid in de winkel, maar ook qua verkoopefficiëntie en energiebesparing.

Solid Systems kijkt verder dan alleen de gevraagde oplossing: we ondersteunen uw winkelketen van begin tot eind om ervoor te zorgen dat Store Control effectief is. We zorgen met Store Control ervoor dat u direct aan de slag kunt met de juiste tools die de winkel beheersbaar maken. En natuurlijk ondersteunen we u in het proces, zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent.

Het resultaat van Store Control

Zodra een winkel beheersbaar gemaakt is, wordt u en de filiaalmanager verrijkt met data over beveiliging, efficiëntie en duurzaamheid om de winkels blijvend te optimaliseren. Naast dat Store Control per winkel direct resultaat oplevert helpt een grote dekking van winkels met Store Control om bepaalde inzichten duidelijker te maken en bepaalde functionaliteiten over meerdere winkels toe te passen.

Solid Systems Store Control werkt het beste voor winkelketens met een uitdaging in derving, verkoopefficiëntie of duurzaamheid. Bespreek de mogelijkheden voor uw situatie met een van onze adviseurs.

Benieuwd hoe Solid Systems Store Control uw winkelketen beheersbaar kan maken? Neem nu contact op met Rob Broekhuijsen via r.broekhuijsen@solidsystemsgroup.eu of Janique Rochat via j.rochat@solidsystemsgroup.eu.

Powered By

© Copyright - Solid Systems