fbpx

Wij hebben alles onder één dak om elektrotechnische installaties te ontwerpen én te installeren. Van slimme meterkasten, kwalitatieve datanetwerken tot elektronische installaties voor thuis óf op de zaak. Bij elke installatie bouwen we aan kwaliteit, rekening houdend met de nieuwste wetgeving én duurzaamheid.

Ontdek onze elektrotechnische systemen in de praktijk.

ONZE SPECIALITEITEN:

 • LICHT, KRACHT EN ZWAKSTROOMINSTALLATIES

  Wie een elektropartij zoekt, hoort vanzelf terug hoe breed wij actief zijn. Wij kunnen voor u de complete elektrische installaties van alle opdrachtgevers installeren: zowel licht-, kracht- als zwakstroominstallaties. Hierbij staan technische normen zoals de NEN 1010 en NEN 3140 centraal. Eigenlijk doen we álles behalve industrie en offshore. Onze kracht schuilt in het combineren van disciplines, waardoor we u als klant op het gebied van alle technische installaties kunnen ontzorgen. Wij staan écht voor álles onder één dak. Eén telefoontje en het wordt geregeld.

 • DOMOTICA

  Onder domotica verstaan we het toepassen van elektronica en huisnetwerken, ten behoeve van de optimale automatisering van processen in en om een woning, een kantoor of een bedrijf. Hierbij wordt ook wel gesproken over ‘smart’, oftewel: slim. Door het integreren van technieken en diensten wordt de kwaliteit van wonen, leven en werken verhoogd. Daarbij spelen veiligheid en kwaliteit natuurlijk rollen van doorslaggevend belang. Wij weten waarover we praten en doen geen concessies. Zo kunnen we volledig achter onze diensten en producten staan en blijven staan. Bedenk u dat goede domotica absoluut betaalbaar is.

 • DATANETWERKEN

  Datanetwerken zijn van cruciaal belang om de alsmaar oprukkende technologie in uw huis, kantoor of bedrijf te kunnen hanteren. Wij zorgen er altijd voor dat onze monteurs qua kennis en kunde voorop lopen. Daarnaast beschikken zij over de beste materialen, zodat ze ook de datawerken helemaal naar uw wens kunnen verzorgen. Door te kiezen voor de optie gecertificeerde datanetwerken, kunnen uiterst langlopende garanties worden verkregen.

 • LED VERLICHTING

  LED verlichting wordt ook wel als ‘laaghangend fruit’ betiteld, wanneer het om het verduurzamen van uw bedrijfspand of woning gaat. Met het vervangen van traditionele armaturen door LED verlichting valt immers een mooie besparingsslag te maken. Verlies hierbij kwaliteit echter niet uit het oog! Denk ook eens aan slimme schakelingen of aan bewegingsmelders, die verlichting uitschakelen wanneer er niemand in de buurt is. Wilt u uw verlichting zo optimaal mogelijk verduurzamen? Steek dan vooral uw licht bij ons op!

 • INTERCOM

  Een goed intercomsysteem past eigenlijk naadloos in een kwalitatieve toegangscontrole. Zo weet u immers precies wie er bij voor de deur staat. Deze systemen zijn in de voorbije jaren dusdanig doorontwikkeld, dat het tegenwoordig niet alleen gemakkelijk te horen is dat zich iemand meldt, maar ook te zien. Specialistisch monteurs zorgen ervoor dat dit complete onderdeel van uw elektrotechnische beveiliging helemaal op maat wordt geïnstalleerd. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

 • ZONNEPANELEN

  Het leggen van zonnepanelen op het dak van uw bedrijfspand of uw woning vormt het ultieme visuele bewijs van uw duurzaamheid. Eerlijk is eerlijk: het is niet ons specialisme, maar we nemen het wél graag mee in ons totaalaanbod. Dat doen we in partnership. De gehele communicatie verloopt via ons, waardoor we u ook op dit vlak volledig ontzorgen. De zonnepanelen waar wij mee werken voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit kan voor u ook verzekeringstechnische voordelen opleveren.

 • TOTAALPAKKET

  Wanneer u leest wat wij allemaal voor losse mogelijkheden bieden, kunnen we ons voorstellen dat bij u de vraagt opkomt: ‘Kunnen ze al die kwaliteiten niet combineren?’ Natuurlijk kunnen we dat! We beseffen ons terdege dat dat om maatwerk vraagt. Om dat te bereiken gaan we graag met u aan tafel, horen uw wensen aan en vertalen die daarna in een passend totaalpakket. Elektrotechniek, slimme technologie en duurzaamheid komen daarin op indrukwekkende wijze samen.

Onze afdeling elektrotechniek informeert u graag over de mogelijkheden.
Deze is te bereiken via telefoon: (085) 052 0142 of mail: sales@solidsystemsgroup.eu

© Copyright - Solid Systems