Marcel

”Ik ben hier in 2008 gestart als stagiair om uiteindelijk door te groeien naar assistent-monteur, monteur, hoofdmonteur, projectleider en momenteel ben ik werkzaam als operationeel manager. Hierbij is één van mijn verantwoordelijkheden het aansturen van de buitendienst.

Het belangrijkste is, vind ik, dat iedereen met een fijn gevoel naar zijn werk gaat en dat we met elkaar mooie resultaten boeken.

Natuurlijk zitten er wel eens zaken tegen (zowel zakelijk als privé), maar bij Solid Systems hopen we iedereen voldoende te stimuleren deze zaken direct bespreekbaar te maken, zodat we, indien nodig, hulp kunnen bieden. Waarom ik hier al zo lang werk? Omdat de cultuur open en direct is, waarbij naast hard werken, ook genoeg tijd is voor gezelligheid!”

Michelle

”Ik werk als Sales Support voor Solid Systems. Mijn functie is echt ontzettend leuk. Voor mij is geen werkdag hetzelfde. Contact met verschillende klanten maar ook collega’s met uiteenlopende vragen zorgen voor de nodige uitdaging voor mij. Onze klanten staan centraal, je doet voor hen wat nodig is en soms een beetje meer! Ik ervaar werken in een kleinschalig team als waardevol. Je bent zelfstandig en hebt verantwoordelijkheden.

Ik heb een voldaan gevoel als ik naar huis ga.

Solid Systems is een prettige werkgever. Het is een groeiende organisatie die naar je ‘luistert’. Je krijgt (als je zelf wil) kansen om jezelf te ontplooien. Bij Solid Systems wordt waarde gehecht aan collega’s die de ambitie hebben om te willen leren en doorgroeien. Een uitmuntende kans om alles uit jezelf te halen.”

Maurice

“De meeste collega’s noemen mij Boelie, een bijnaam die mij ooit is gegeven door goede vrienden. Dat zegt al direct iets over de prettige werksfeer binnen ons bedrijf. De onderlinge omgang is over de gehele breedte van de organisatie informeel van aard, met name omdat de binding met de werkgever en met elkaar opmerkelijk hecht is. Als gevolg daarvan heerst er gezamenlijk ook een gezonde drive om elke klus af te ronden naar de maatstaven die passen bij een ambitieuze onderneming als Solid Systems.

Zelf ben ik begonnen in een functie als magazijnmedewerker, waar bij Solid toch wel iets meer bij komt kijken dan routineus paklijsten verzamelen en doosjes dichtplakken. Het brede scala van systemen en diensten dat Solid aanbiedt, maakte mijn werk enorm veelzijdig.

Maar aangezien ik al heel wat jaartjes in diverse magazijnen gesleten had, kreeg ik toch de behoefte om mijn horizon te verbreden. Ook daarin heeft Solid mij de ruimte geboden die ik nodig had; sinds een goed jaar vervul ik nu een functie in de buitendienst, als assistent monteur. En ook dat bevalt me uitstekend. Net als mijn collega’s word ik dagelijks uitgedaagd om mee te denken met de opdrachtgevers en de uitvoerders van diverse klussen. De inbreng van eigen ideeën en het tonen van initiatief wordt daarbij ook op prijs gesteld en gestimuleerd. Daarnaast werkt loyaliteit binnen Solid beide kanten op, zo heb ik persoonlijk mogen ervaren.

Ik voel me daarom als werknemer serieus genomen en gewaardeerd. Sterker nog; ik ga elke dag met een grote glimlach aan het werk en ik ben er trots op dat ik deel mag uit maken van dit bijzondere bedrijf!”