Almbouw Giessen en Solid Systems gaan samen voor hoogwaardige elektrische installatie en beveiliging in nieuw pand Almbouw

In de wereld van elektrotechniek en beveiliging ontdekte Almbouw Giessen in Solid Systems niet alleen een partner die meedacht, maar ook goede resultaten boekte. Deze samenwerking begon met een cruciale vraag vanuit Almbouw: hoe tillen we de installaties in ons nieuwe bedrijfspand naar een hoger niveau?

Ze schreven er een artikel over dat geplaatst werd in Almbouw Magazine:

Soepele samenwerking, efficiënte communicatie en concrete realisaties
De uitdaging voor Solid Systems was helder: meedenken over de implementatie van elektrische installaties en beveiligingssystemen voor ons nieuwe pand. Maar de samenwerking ging verder dan dat, want ook de daadwerkelijke uitvoering namen ze op zich.

Hun vakmanschap speelde een cruciale rol bij de vlekkeloze uitvoering, en we zijn zeer tevreden met het resultaat dat Solid Systems heeft bereikt. Het wederzijdse begrip, de vlotte communicatie, korte lijnen, snelle besluitvorming en het vermogen van Solid Systems om onze visie tot leven te brengen, maakten dat we deze samenwerking als zeer prettig hebben ervaren.

Innovatie als kern van succes
Onder leiding van projectleider Jelmer en monteur Jim werden innovatieve oplossingen geïntroduceerd. De keuze voor RGB-ledstrips die van kleur kunnen veranderen, aangestuurd door het DALI-protocol, en een intuïtieve touchscreenvisualisatie voor individuele lampbediening, laten vooruitstrevendheid zien. Het KNX-platform zorgde voor naadloze communicatie tussen verschillende systemen. We kunnen dus wel stellen dat ons nieuwe pand innovatief én klaar voor de toekomst is!

Samen trots op het resultaat
Almbouw Giessen en Solid Systems werken al sinds 2019 samen. De fijne samenwerking bij de bouw van ons pand heeft maar weer eens bewezen dat we trots zijn op wat we samen bereiken. Laten we dat in de toekomst vooral voort zetten!

Heb jij de techniek ook in je vingers? Sluit je aan bij Solid Systems via onderstaande button.